понедельник, 4 января 2016 г.

ИНТЕРВЬЮ «Карпатські трави від Ірини Калини»


Не раз утверждалась в том, что когда занимаешься любимым делом, нужные вещи и люди притягиваются сами собой. Вот так, совсем недавно на просторах интернета я познакомилась с семейной компанией «Карпатські трави від Ірини Калини», которая занимается изготовлением травяных чаев и другой аналогичной продукцией. Конечно, я уже попробовала несколько чаев этой небольшой компании и сейчас начала их антипаразитарный курс, благо Ирина, основательница компании, отвечает на все мои вопросы в процессе курса.

Итак, знакомьтесь: Ирина Калина, директор компании «Карпатські трави від Ірини Калини».

  1. Добрый день! Расскажите, как давно работает ваше семейное дело и почему возникла идея делать травяные чаи?
Я з дитинства дуже люблю ліс. Трави та гриби збирала ще з бабусею та мамою, тому тавяні чаї пили у нас вдома завжди. Ними частували гостей, лікували сусідів та знайомих. Коли питала друзів, що їм привезти в подарунок, завжди була відповідь:" Свої чайочки". Так і повелось, робила збори для своїх друзів та знайомих, а потім для їхніх друзів та знайомих і т. д. Рідні допомагають, їм це подобається, у нас в сім’ї всі природолюби й справа корисна- на благо людства.

  1. Где и когда вы собираете травы для своей продукции? Какие объемы производства на сегодняшний день?
Трави  збираю в лісах Прикарпаття. У нас тут дуже красиві та енергетичні місця, де воду п’єш відразу з річки, і впевнений в її кришталевій чистоті, бо сюди ще не дійшла цивілізація. Збір кори починається вже в березні, в квітні - бруньки, листочки… І так ціле літо, до глибокої осені, коли достигає калина, горобина, шипшина.
Збираю трави в  гарну  погоду, у відповідний для цього час, користуюсь  місячним календарем. Збираю все вручну, вибираю добірне, сушу на полотні  в чистих провітрюваних приміщеннях. Ферментовані трави просушую в духовці при певній температурі. Правильно висушена травичка не втрачає свого кольору та має приємний аромат. Зберігаю в полотняних  та паперових  торбинках, скляних банках. Подрібнюю трави перед приготуванням, готую перед замовленням, щоб зберігалась сила трав. Використовую трави лише цьогорічні. Роблю збори тільки в гарному настрої.
З кожним роком попит зростає, тішить те, що люди повертаються до методів наших предків, хімію заміняють натуральними продуктами і отримують гарні результати.

  1. Расскажите об ассортименте вашей компании. В чем его уникальность?
Асортимент зборів постійно збільшується: від  щоденних чаїв для всієї сімї (КАРПАТСЬКИЙ, ЛАГІДНИЙ, ВІТАМІННИЙ, ДУХМЯНИЙ  і т.д.) до лікувальних ( ПЕЧІНКОВИЙ, ШЛУНКОВИЙ, НИРКОВИЙ, ВІД КАШЛЮ.) Також  готую збори індивідуально, проводжу  консультації по ФБ, Skype, телефону. Роблю збори для малят, вагітних, та мам, які годують  грудьми, але тут коригую склад, бо все індивідуально.
В асортименті є засоби догляду за тілом: ШАМПУНІ , МАСКИ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ, ЗУБНІ ПОРОШКИ. Планую зробити СУХЕ ПОРОШКОВЕ МИЛО, СКРАБ ДЛЯ ТІЛА. Великим попитом користується  порошковий АНТИПАРАЗИТАРНИЙ ЗБІР, Це дуже дієвий та легкий у застосуванні засіб.
Більш повний асортимент можна побачити тут: https://docs.google.com/document/d/10quORO8HKyTDWdyrOiabLJhJv9tPFQivhjub0da3qec/edit?usp=sharing

  1. В вашем ассортимент есть «Настойка мухомора» - довольно интересный продукт, на мой взгляд. Расскажите о нем.
По старовинному рецепту роблю НАСТОЙКУ МУХОМОРА, яку використовують  для розтирань при радикулітах, ревматичних болях  в суглобах, подагрі. (Є відгуки, що допомагає). Приймають її і в середину, але строго по краплях при болю в горлі, інфекційних захворюваннях,( вбиває інфекцію в крові) при головних болях, спазмах судин, епілепсії, розсіяному склерозі, інсульті, при захворюваннях нервової системи, як відхаркувальний засіб при кашлі та запаленні легень. З власного досвіду можу сказати, що настойка дійсно позитивно  впливає на нервову систему ї покращує настрій (провіряла на собі). А ще - це дієвий засіб від раку. Мама мого друга вилікувалась нею від раку молочної залози. Я та мої рідні  приймають її в профілактичних цілях, особливо актуально при епідеміях грипу.

  1. Вся ли ваша продукция подходит детям, беременным женщинам и кормящим мамам?
Ні, деякі трави вагітним вживати не варто. Зазвичай в таких випадках в мене замовляють індивідуально. Але збори  ВІТАМІННИЙ,  ДАРИ КАРПАТ, ЛАГІДНИЙ, ЖАРОЗНИЖУЮЧИЙ, ВІД БОЛЮ В ЖИВОТІ підходять всім.

  1. Откуда берете рецепты вашей продукции?
У своїй роботі користуюсь книжками, які дістались мені від бабусі, там перевірені рецепти. З них я відкрила для себе цілющі властивості сирих грибів: ЛИСИЧОК  ідеальний засіб від глистів, ВЕСЕЛОК - від гепатиту С, герпесу (в моїй практиці вилікувались повністю) та раку(були значні покращення на ІV стадії). І, звичайно, МУХОМОРИ. Також використовую деякі аюрведичні рецепти провірені часом на власній практиці, та  методи тібетської медицини.

  1. Где ее можно купить?
Придбати наші товари можна позвонивши за номером 063-72-79-531, 098-92-00-026, або на моїй сторінці FB: https://www.facebook.com/irinakalina20. Продукцію відправляю Новою поштою або Укр поштою.
В Києві можна отримати на ст. м Деміївська, попередньо зателефонувавши або написавши.

Желаю вашей компании процветания и спасибо за интервью!


Комментариев нет:

Отправить комментарий