воскресенье, 23 июля 2017 г.

ИНТЕРВЬЮ Dogs Like Ducks



Если честно, эта компания поначалу привлекла меня лишь своим названием, а потом уже и наполнением - ребята из Dogs Like Ducks занимаются приготовлением веганских хот-догов. Звучит вкусно, не правда ли? )))
Давайте познакомимся с ними поближе.

1. Представьтесь, пожалуйста, и расскажите немного о своей компании.
Ми - Борис та Андріана, ще в травні були пересічними працівниками офісів (Борис - реклама, Андріана - аудит), проте покинули столичне життя, переїхали у Львів і з головою поринули у життя хот-дожне. Так народились Dogs Like Ducks - перші в Україні веганські хот-доги. Насправді, ми довго до цього йшли, відвідували різноманітні курси, лекції, майстер-класи та зустрічі присвячені підприємництву та кулінарії.

2. Откуда взялось такое интересное название Dogs Like Ducks?
З самого початку зародження ідеї ми домовились, що кожен з нас надасть мінімум 10-15 варіантів назв, після чого ми разом їх обговоримо. Оскільки ми вирішили займатись хот-догами, то багато варіантів були зі словом "dogs". В процесі штормінгу народився варіант Dogs Like Ducks, нам він одразу виявився оригінальним та смішним.

3. Кстати, названия блюд также неординарны: «питбуль», «чау-чау», «спаниель», «колли»… поделитесь откуда берете вдохновение и рецепты своих хот-догов?
Здебільшого інгредієнти та смаки наших хот-догів якось повязані з походженням чи характером тої чи іншої породи собак. Ми вирішили, що називати веганські хот-доги саме так - це логічно, а ще це оригінально і, на нашу думку, весело. Інколи наші гості, які мають собак, питають у нас: "у мене такса, коли буде хот-дог такса?».
Натхнення само собою з'являється, шукати не доводиться. Є ще багато ідей і планів, які ми поки не встигли реалізувати. Часто люди приходять і щось радять, пропонують, чимось діляться. Це теж дуже допомагає та надихає.

4. Какой из хот-догов пользуется наивысшим спросом и почему как вы думаете?
Мабуть найпопулярніші Спаніель та Чау-Чау, хоча Пітбуль та Коллі також часто замовляють. Спаніель дуже оригінальний, не схожий на будь-який інший хот-дог (паростки та проростки соняшника, солодка маринована цибуля, соус песто) та «бере» саме цим. В Чау-Чау ми вирішили поєднати багато різних смаків (морська капуста, тофу, кабачок гриль, кисло- гострий соус), саме цей хот-дог купують любителі гострого та незвичного.

5. Видела, что помимо хот-догов вы расширяете свой ассортимент
различными полезными напитками и сладостями, расскажите чуть о них. Что еще планируете?
Так, зараз окрім хот-догів ми пропонуємо чай, лимонад, молочний коктейль, каву та какао на рослинному молоці. Серед десертів - кекси, сироїдні цукерки та шоколад, їх ми замовляємо у наших партнерів. В майбутньому будемо вводити більше сезонних пропозицій - можливо, холодний чай, морозиво, фреші та смузі - влітку, більше гарячих напоїв - взимку. Буквально на днях ми презентували новий хот-дог - Хаскі. Поки що плануємо готувати його протягом 10 днів, а якщо він буде популярним, то залишимо надовше.

6. Какое сырье используете и где его закупаете? Как осуществляете контроль качества?
Використовуємо виключно продукти рослинного походження, українського виробництва. Деякі продукти замовляємо на пряму у локального виробника чи з інших міст України, деякі - в великих торговельних мережах. Перед тим, як замовляти продукцію, яку постачальник робить спеціально для нас, ми особисто з ним знайомимось, їдемо на виробництво, щоб на власні очі побачити всі процеси. Кокосово-мигдалеве молоко, яке вже встигли полюбити наші гості, виготовляємо самі.

7. Насколько я поняла ваше кафе находится во Львове, есть ли конкуренты, не планируете расширение в другие города и почему выбрали именно Львов, хотя сами из Киева?
Конкурентів нема, є тільки друзі та однодумці. Звичайно плануємо! Планів та мрій дуже багато, але поки не будемо розкривати всі карти :). Андріана - львів'янка, хоча останні п'ять з половиною років прожила у Києві, а я (Борис) завжди мріяв переїхати до Львова, тому питання вибору міста було очевидне. 

8. Возможно есть что-то добавить от себя?
Завжди будьте цілеспрямованими, вірте у себе і свої сили та рухайтесь вперед. Мрія -досяжна, потрібно просто щось роботи для її реалізації, постійно. Мрійте, любіть світ довкола, творіть добро! 


Спасибо за интервью и желаю вам удачи!

Комментариев нет:

Отправить комментарий