понедельник, 27 ноября 2017 г.

ИНТЕРВЬЮ SMPL underwear


Вы никогда не задумывались о том, что означает быть экологичным? Это в первую очередь, на мой взгляд, чистота мыслей и открытость взглядов и только лишь потом чистота пищи, которую мы употребляем и предметов обихода, которые используем. Сегодня о последнем: о маленькой женской радости – нижнем белье из органического хлопка. Да, просто лишь нося это замечательное белье мы можем спасать мир от экологических катастроф ))
Со мной пообщалась Ксения Буца, соучредитель украинского бренда нижнего белья SMPL underwear.


1. Здравствуйте! Поделитесь, как давно ваш бренд существует на рынке Украины и полностью ли это отечественный продукт?
Привіт! SMPL underwear офіційно появився на ринку України в липні 2016р. Вперше ми познаймили українського споживача з нашим брендом на виставці «Всі Свої». Для нас це був досить тривожний і в одну ж мить радісний момент. Радісний – тому, що ми дуже довго готувались до народження SMPL, ми проробили  великий шмат роботи і нам хотілось показати це світові. За рік підготовки, ми встигли полюбити наш бренд і все, що з цим позв’язано і хотіли розділити цю любов з нашими майбутніми клієнтами. Тривожний – тому, що продукт, який ми задумали і створили був новим і нестандартним для українського ринку. Такого на цей момент, ще ніхто не створював в Україні. Хоча для Європи і Америки це є абсолютно зрозумілим і популярним. Ми переживали, як його сприймуть, чи знайде він відгук в серцях і розумах українських споживачів.
Ми б дуже хотіли, щоб наш продукт був на 100% українським. Але, на жаль це нереально). Наш продукт – це нижня білизна з органічної бавовни. А бавовна, як всім відомо, не росте в Україні, не ті кліматичні умови. Органічну бавовну ми закуповуємо в Туреччині. Її для нас виготовляє одна з найбільших фабрик Туреччини, яка має всесвітній сертифікат GOTS.
Всі решта процеси такі, як виготовлення лекал, коробок, стилістичні рішення, відшиття самої білизни – це все створюється в Україні.

2. Где находится производство и какие каналы сбыта для продаж используете (где можно купить)?
На даний момент в нас є невеликий експерементальний цех у Львові. Ми його задумували, як основний центр прошиву білизни, але зараз він не працює на повну потужність. В ньому ми розробляємо, коректуємо і прошиваємо пробні лекала, нові моделі. Великі партії і замовлення ми прошиваємо на кількох виробництвах, які розташовані в різних куточках України.
В нас є онлайн магазин – www.smplunderwear.com. Це є основний і найбільший майданчик продажу. Там можна вибрати і придбати білизну для жінок і дітей (дівчат від 7ми років). Також, на сайті є розділ SALE, де завжди можна знайти діючі знижки.
Для наших клієнтів, які є користувачами соц.мереж інстаграм і фейсбук, ми приймаємо замовлення в приватних повідомленнях і завжди раді проконсультувати їх, якщо в них виникають питання, щодо розміру чи асортименту.
Клієнти, які люблять ходити по магазинах, можуть знайти нашу білизну в наступних магазинах:
«ВСІ СВОЇ», вул.Хрещатик, 27, м.Київ
«Corner concept store», вул.Воздвиженська, 9/19, м.Київ
«Натур бутік», вул.Верхній Вал, 50, м.Київ
«Натур бутік», вул.Кіквідзе, 6, м.Київ
«Натур бутік», вул.Бульварно-Кудрявська, 5, м.Київ
«Balcony», вул. Саксаганського, 108, м.Київ
"UP48", вул. Антоновича 48 (3 поверх), м.Київ
«Кокон», вул. Грецька, 31, м.Одеса


3. В чем уникальность продукта и есть ли уже конкуренты? (если есть – чем вы их лучше)
Унікальність продукту полягає в тому, що білизна SMPLце не просто звичайна бавовняна нижня білизна, це білизна з органічної бавовни.
Що таке органічна бавовна? Це питання, яке дуже часто задають нам клієнти, але з кожним днем люди все більше і більше стають обізнаніші і таких питаннь до нас стає менше. Питання органічної бавовни стає популярнішим, її частіше гуглять, про неї частіше розмовляють.
Органічна бавовна - це продукт, який вирощують без використання будь-яких  хімікатів (пестицидів, інсектицидів, хімічних добрив), що означає абсолютну безпеку. При вирощуванні та обробки органічного бавовни, замість мінеральних добрив використовуються органічні, для видалення бур'янів проводиться ручна прополка, ґрунт не піддається обробці добривами та гербіцидами мінімум три роки, бавовну на полях збирають вручну, а виготовлення ниток, пряжі, тканини, а так само забарвлення і виробництво готового одягу - здійснюються відповідно до стандартів виготовлення органічної продукції. Крім того, при виробництві Organic Cotton неможливе застосування генетично модифікованого бавовняного насіння.
В даний момент конкурентів в Україні ще немає, або їх ще не зустрічали) Ми єдиний бренд, який створює білизну з органічної бавовни. Ми дуже пишаємось цим фактом! Хоча першим бути завжди важко, проте цікаво.

4. Сегодня в вашем ассортименте женское нижнее белье и подростковое белье для девочек. Кто придумывает модели и какие новинки нас ожидают в ближайшем будущем?
Основна наша лінійка – це жіноча білизна. Дитячу лінійку ми створили як доповнення до жіночої. В мене є дві доньки і я знаю, як дівчатка люблять бути схожими на своїх мам. Також, я знаю, як мами полюбляють купувати собі і своїм донькам одинаковий одяг. Це приносить шалене задоволення обом).
Жіноча лінійка представлена у вигляді трусиків чотирьох моделей – сліпи, тонги, хіпстери спортивні, хіпстери класичні, бразиліани) та топу.
Дитяча лінійка представлена у вигляді трусиків сліпів в восьми кольорах.
Для нашої білизни ми використовуємо приглушені і нейтральні кольори. Виключенням є кораловий колір, який користується великою популярністю в дівчат, що займают Ми приділяємо ься йогою)
Моделі придумую я. Власне, ровера я не винаходжу, усі наші моделі є досить класичними. Найбільше уваги ми приділяємо комфортним лекалам,  якісній тканині та приємним і стильним кольорам. Ми дуже довго тестуємо і розробляємо лекала. Для нас комфорт – це пріоритет. Наприклад, лекало класичних сліпів ми тестували і розробляли близько пів року. Це виглядало наступним чином. Конструктор створював лекало, ми відшивали його в трьох екземплярах і носили їх певний період. Потім ми зустрічались і кожен з нас давав свої зауваження. Ми збирали всі конструктивні зауваження в один список і озвучували його конструктору, після чого він робив нове лекало, враховуючи всі наші зауваження. І так тривало кілька разів.
Щодо новинок, то ми розробили нову модель ліфу і трусиків. Вони також пройшли довгий шлях затведження. Дуже скоро ми зможемо похвалитись вже готовим продуктом. Також, ми замовили на фабриці нову партію тканини в трьох кольорах. Дві з них – це наші класичні кольори, які користуються популярністю в наших клієнтів і є хітами продажів. Інший – це наша новинка, він надзвичайно красивий та ніжний. Він мені нагадує колір мигдалю.

5. Все белье шьется из органического хлопка, качество которого подтверждено двумя сертификатами. Расскажите немного об этом, что дают сертификаты и какие особенности материала подтверждают.
Так, саме сертифікат, що нам надає виробник засвідчує, що бавовна вирощувалась, доглядалась, оброблялась згідно вимог міжнародної компанії GOTS http://www.global-standard.org/ Весь процес виробництва бавовни контролюється саме цією компанією від початку підготовки землі для посіву і до кінцевої підготовки матерії для передачі її замовнику. Маючи даний сертифікат на тканину, ми можемо гаранатувати, що тканина відповідає всім стандартам органічного виробництва. Для нас важливо, що даний сертифікат надає не виробник тканини, а саме зовнішня організація, яка контролює та перевірє процес виробництва на всіх етапах.
Як я вже говорила, в процесі виробництва використовують лише натуральні методи захости від шкідників, заборонено будь – які хімічні пестициди, що засмічують та вбивають нашу екологію. Хімічні добрива заміняють на натуральні. Саме тому, бавовна вирощується міцнішою і її волокно не модефіковане. І ці всі переваги споживач може відчути на собі. Тканина є в рази мякшою, що відчутно на перший дотик. Також органічна бавовна є більш «витривалою», тканина буде як нова, навіть після значної кількості її використання.
Також, наша тканина і гумка має сертифікат Oeko-Tex Standard 100. Це сертифікат, який засвідчує, що текстильні матеріали протестовані на наявність і не містять шкідливих складників таких як, формальдегіди, важкі метали, пентахлорфенол і тетрахлорфенол, хлор.

6. Как считаете, готов ли украинский потребитель платить за сохранение экологии своим кошельком? Ведь ваше белье на порядок выше стоит нежели обычное (я не беру во внимание известные бренды).
Ми пішли дуже важким шляхом, обираючи саме органічну сировину. На жаль, лише частина українского покупця усвідомлює важливість збереження екології,  та який внесок кожен із нас може здійснити вже сьогодні. Тому є ряд людей, які вдячні нам, за те що ми започаткували дану справу і, що у них є вибір. Звичайно, є ряд людей, котрі ще не готові зрозуміти всю суть проблеми екології, та не готові надавати перевагу органічним товаром.
Тоді коли вже в інших країнах обирати органічне – це вже тренд, український покупець лише робить свої перші маленькі кроки та отримує свої перші знання у цьому важливому питанні.
Також хотілось б зауважити, що ціна нашого товару є на рівні середнього поміж українських виробників, незважаючи, що сама органічна сировина являється в рази дорощою. Наша команда дуже хоче щоб білизна із органічної бавовна була доступною більшості українському покупцю.


Спасибо за интервью и успехов вам!

Комментариев нет:

Отправить комментарий