четверг, 26 апреля 2018 г.

ИНТЕРВЬЮ интернет-магазин HappyLife


Я никогда не брала интервью у стартапа, который еще даже не запустился. Но все когда-то бывает в первый раз. И сегодня я хочу познакомить вас с новым интернет-магазином эко-продукции о котором еще практически никто не знает. Будьте первыми!
Со мной общался Владимир Павлюк – «вдохновитель» и «со-основатель» интернет-магазина HappyLife.


Нас 2 партнера. Почалось з того що я з партнером, займаємся саморозвитком. Я маю на увазі: здорове харчування, натуральна косметика, різні девайси для очистки води, тіла, електро магнітний захист, і т.д. Ми накопили свій досвід в саморозвитку і вирішили зібрати список товарів для розвитку. На разі ми починаємо з харчування, а далі розширюємо асортимент.

1. Владимир, как созрели к открытию интернет-магазина? С чего
начинали, с какими трудностями сталкивались и когда открываетесь?
Все почалось, із задачі (проблеми): що різні товари, які нас з партнером цікавлять знаходяться в різних магазинах. Ми хочем об’єднати товари які покращують рівень життя, допомагають піднімати рівень свідомості в одному місці. Складність поки єдина, це підбір працівників, не всі такі мотивовані як ми, навіть за оплату праці – халтурять. Наразі виглядає так, що езотерики – не найкращі працівники. Тому поки самі робим всі задачі, самі вчимось, - а це гальмує процес і відтягує момент офіційного старту.

2. Не пугает конкуренция на рынке?
Аж ніяк, ніша вже частково заповнена. Але наша мета - допомогти. І якщо ми все правильно робим, то фінансова складова автоматично до нас прийде.
До того ж конкуренція – стимулює до розвитку, до покращення. Ми за конкуренцію.







3. Чем ваш магазин будет отличаться от аналогичных?
Якісний підбір товарів. (не кількісний), а також перевірка товарів на собі. Ми так звані дослідники – експериментатори :))
Впровадження наукового підходу. Наприклад: для товарів харчування буде вказано: склад мінералів і вітамінів. Буде можливість підбирати товари відносно потреб покупця. Товари також будуть маркуватись по впливу на доші (пита, вата, капха).На товари будуть робитись нами обзори, а також додаватись відповідна інформація, щоб користувач мав змогу одразу ознайомитись, а не гуглити сотні ресурсів.
Також ми шукаєм українських виробників. Недавно їздив в Київ на конференцію здорового харчування. І поступово, будем заміняти українськими виробниками аналогічну продукцію

4. Какой ассортимент можно ожидать?
Стартуємо з продуктів харчування. Далі плануються: миючі засоби, ароматерапія, музичні інструменти, Бади, книги , одяг, амулети, кристали, аюрведа, косметика, посуд, електроніка, масажери.

5. По каким критериям отбираете поставщиков? Что обязательно у них должно быть? А кого точно никогда не будет на ваших виртуальных полках?
Віддаємо перевагу українським виробникам, важливо – щоб це не шкодило організму людському і планеті Земля. Ми накопили свій досвід щодо того що шкодить, а що ні. У нас не буде м’ясної продукції, і молочної, алкоголю, не буде цукру, хіба замінники. Щодо миючих засобів и косметики – то це 100% буде еко френдлі. ))

6. Почему выбрали именно экологическое направление? Это дань моде, ваш стиль жизни, друзья посоветовали?
Ми вважаєм, що це правильно, екологія страждає, люди теж. Ми вірим, і перевіряємо і далі на собі як впливає засмічення організму на свідомість, на радість життя. Це наш стиль життя. І також ми несем відповідальність за те що продаємо.

7. Как считаете, готов ли обычный украинец переплачивать за органику и наличие знака «эко» на товарах? Есть ли в планах
повышение осознанности соотечественников?
Не всі товари які будуть на сайті, є дорожчими ніж популярні аналоги. Але про них невідомо, тому наш сайт несе разом і інформативну функцію.
Не знаю за звичного українця, але моє коло друзів і їх друзі таким цікавляться. В будь якому випадку ефективніше переплатити за якісний товар і себе добре почувати ніж потім переплатити на лікуванні симптомів і бути нещасливим.
Здорова їжа, правильна вода, фізична активність, дихання, йога, чистки організму, відмова від забруднення себе і довколишнього середовища, бути на природі, творчість (гра на музичних інструментах, малювання і .т.д.) – піднімають усвідомленість. Наш магазин буде надавати інформацію і супутні товари для цих аткивностей, а вибір звичайно кожен робить самостійно. ))

8. В принципе, что в планах на будущее?
Музичні кліпи для цільової аудиторії. )) Ви десь чули про популяризацію вега, еко, через музику?)))

9. Где можно будет познакомиться с Вашей продукцией и магазином в целом?

10. Возможно вам есть что-то добавить от себя?
Давайте будемо щасливими!!  

Комментариев нет:

Отправить комментарий