понедельник, 4 сентября 2017 г.

ИНТЕРВЬЮ ARCTIC natural


Начала осваивать просторы Instagram и буквально-таки наткнулась на удивительно нежную натуральную и органическую косметику ручной работы от авторской мастерской ARCTIC natural.
Чтобы лучше узнать об этих произведениях искусства я пообщалась с собственницей компании Арсеевой Анастасией Юрьевной.

1. Добрый день! Как давно вы начали заниматься производством
косметики, откуда возникла эта идея и как появилось название ARCTIC natural?
Доброго дня!
Багато років я страждала від гіперчутливої шкіри, схильної до алергічних реакцій. Від промислових шампунів з`являвся зуд, лупа, засоби для вмивання викликали сухість шкіри, і жоден промисловий крем для обличчя мені не підійшов.
Три роки я вивчала натуральну косметику, її особливості, перевіряла її дієвість на собі. За ці роки я ознайомилась із багатьма світовими та українськими марками.

Спочатку я виготовляла косметику для себе, своєї сім`ї, для друзів. Друзі ділились враженнями з оточенням, і прихильників ставало все більше. Взимку 2016 року виникла ідея створити майстерню ARCTIC natural.
Назва виникла досить швидко. Арктика асоціюється із чистотою, світлом, свіжістю і спокоєм. Ми намагаємось передати це через дизайн, наші пости, а головне – через наші засоби.


2. Насколько я поняла, вы занимаетесь производством средств по уходу за кожей и волосами, расскажите немного о своем ассортименте и что является ТОП-позицией (наиболее покупаемой)?
Ми виготовляємо натуральну косметику індивідуально для кожного. Перед тим як виготовити засіб, ми дізнаємось про вік, тип шкіри, індивідуальні особливості людини, підбираємо компоненти для найкращого результату.
В асортимент входить косметика, необхідна для догляду за шкірою та волоссям.
Ми виготовляємо засоби для очищення, тонізації, зволоження шкіри обличчя. Для волосся маємо комлекс для відновлення та догляду, а також засоби для тіла, і велику увагу приділяємо догляду за руками.
Найбільш популярним засобом по догляду за шкірою обличчя є суфле для вмивання, а для волосся – твердий шампунь.


3. Кто и как подбирает состав продукции, на основании чего расширяется ассортимент? Ожидаются ли новинки?


Склад продукції підбирає технолог індивідуально для кожного клієнта. Нові
засоби з`являються за проханнями наших клієнтів, саме вони допомагають нам розвиватись.

4. Все ингредиенты натуральные, не отражается ли это на сроках и условиях хранения?
Термін придатності більшості наших продуктів 4 місяці. Зберігати продукцію потрібно при умовах від 5 до 20 градусів, влітку обов`язково в холодильнику.  
Кожен засіб має свої особливості. Наприклад, тонік для обличчя і спрей для волосся зберігаються в затемнених флаконах, щоб вберегти корисні речовини від сонячного світла.

5. Кстати, где закупаете сырье? Как подтверждается качество продукции?

Ми купляємо лише ту сировину, яка має сертифікат якості. Тобто на сировину кожного продукту є сертифікати. Частину закордоном, частину в Україні. 

6. Где можно приобрести вашу косметику?
Нашу косметику можна купити лише онлайн, так як кожен засіб готується індивідуально:

7. Сегодня многие компании принимают участие в каких-либо социальных проектах. Является ли ваша компани участником и/или инициатором какого-то социального проекта?
Щира благодійність уникає афішування. Ми підтримуємо багато соціальних проектів, більшість з яких спрямовані на допомогу хворим  дітям, сиротам.

8. Возможно есть что-то добавить от себя?

Наведу цитату: «Я до сих пор в восторге от факта собственного существования, и от каждой травинки у меня под ногами заодно: мне есть с чем сравнивать, я все еще помню время, когда жил среди всего этого, не чувствуя почти ничего...»  М. Фрай
Виготовлення натуральної косметики – це не просто робота для нас, це філософія життя, це інше осмислення світу, всього що нас оточує. Саме тому, наша мета – передати любов через наші руки.

Щиро дякуємо!



Комментариев нет:

Отправить комментарий